Endüstri 4.0 için STEM Eğitim Kampı

Endüstri 4.0 için STEM Eğitim Kampı - Geleceğin STEM Öğretmenlerini Bekliyor!

Öğretmenler, Aggie-STEM Center tarafından BAU ve Texas A&M Üniversitesi iş birliği ile Amerikalı öğretmenler ve öğrenciler için hazırlanan STEM Öğretmenleri Eğitimi Kampı'na (STEM Teacher Boot Camp) gidiyor.

Ortaokul ve lise matematik, fen ve teknoloji öğretmenlerine yönelik hazırlanan yoğunlaştırılmış STEM müfredatı çerçevesinde proje tabanlı eğitimlere katılacak öğretmenler, Amerikan üniversitesi deneyimi kazanırken rehberler eşliğinde katılacakları kültürel gezilerle bilgi birikimlerini de artıracaklar. Amerikalı öğrencilerle birlikte verilecek eğitimlerde aktif rol alarak edindikleri bilgileri pekiştirme şansı yakalayacak, geleceğin disiplinlearası düşünce sistemi ile yakından tanışacaklardır.

Program Tarihi: 28 Mayıs - 7 Haziran 2016
Eğitim Yeri: Texas A&M Üniversitesi
Son Başvuru Tarihi: 22 Nisan 2016, Cuma
Kayıt için: goo.gl/St2vYg